Një 34-vjecare nga Poliçani është nisur për në Tiranë pasi është gjetur në gjendje të rènduar në banesën e saj. Fillimisht u dërgua në spitalin e qytetit ku iu nënshtrua një terapie íntensive dhe më pas u dërgua drejt kryeqytetit për mjekime të mëtejshme.

Burime pòlicore bëjnë me dije se nëna e dy fëmijëve është vetëhèlmuar me pesticide për shkak të kushteve të rènda ekonomike. 34-vjeçarja u gjet në banesën e saj mesditën e sotme pasi kishte konsumuar pesticide prej gjendjes së dèpresionit, e cila mund ti jetë shkaktuar nga varfëria.

Burime për Faxweb.al konfirmojnë se bashkëshorti i saj ishte i alkòolizuar dhe e dhùnonte shpesh. Ende nuk ka një reagim zyrtar nga pòlicia për këtë ngjarje.

 

A 34-year-old woman from Poliçan left for Tirana after being found in a serious condition in her apartment. He was first taken to the city hospital where he underwent intensive therapy and was then sent to the capital for further treatment.

Police sources suggest that the mother of two has poisoned herself with pesticides due to difficult economic conditions. The 34-year-old was found in her apartment at noon today after consuming pesticides from the state of depression, which may have been caused by poverty.

Sources for Faxweb.al confirm that her husband was an alcoholic and often gave it to her. There is still no official reaction from the police for this event.