Një nënë e re ka ndarë më ndjekësit e saj në Facebook dhimbjen e madhe që po kalon, pasi djali i saj 5-vjeçar është infektuar me koronavirus.

Lauren Fulbrook, 30 vjeç, shkoi në Facebook për të treguar historinë e saj prekëse, sesi Alfie i vogël i lutej për ndihmë, ndërsa temperatura i kishte shkuar 42 gradë.

Sipas nënës, në një moment haluçinacioni, vogëlushi i ka thënë: “Mami, a do të vdes?”.

Kjo ka bërë që nëna të shpërthejë në lot dhe t’u japë një mesazh të gjithëve: “Koronavirusi nuk është shaka”.


A young mother has shared with her followers on Facebook the great pain she is going through after her 5-year-old son is infected with coronavirus.

Lauren Fulbrook, 30, went on Facebook to tell her touching story of how little Alfie begged for help as the temperature reached 42 degrees.

According to the mother, at a moment of hallucination, the little boy said, “Mom, will I die?”

This has caused the mother to burst into tears and send a message to everyone: “Coronavirus is no joke.”