Një 57-vjeçar në Gjirokastër është gjendur pa shenja jete në Gjirokastër në orët e pasdites.

Policia njofton se G. S., është gjetur në rrethana ende të paqarta në mjetin e tij tip kamionçinë.

Nga këqyrja paraprake dyshohet se burri është goditur me sende të forta.

Ndërkohë, Policia Gjirokastër ka ngritur pika kontrolli dhe po kontrollon zonën për shoqërimin e personave të dyshuar si autorë të ngjarjes apo që mund të kenë dijeni për ngjarjen.

Njoftimi:

Gjirokastër/Informacion paraprak

Në aksin rrugor rural Polican-Suhë, shtetasi G. S., 57 vjeç, banues në Gjirokastër, në rrethana ende të paqarta është gjetur i pajetë në mjetin e tij tip kamionçinë.

Nga këqyrja paraprake dyshohet se është goditur me sende të forta.

Shërbimet e Drejtorisë Vendore të Policisë dhe të Komsiariatit të Policisë Gjirokastër kanë ngritur pika kontrolli dhe po kontrollojnë zonën për shoqërimin e personave të dyshuar si autorë të ngjarjes apo që mund të kenë dijeni për ngjarjen.

Grupi hetimor, nën drejtimin e Prokurorisë së Rrethit Gjyqësor Gjirokastër, po vijon punën për sqarimin e rrethanave të ngjarjes, me qëllim identifikimin dhe kapjen e autorëve.

A 57-year-old man in Gjirokastra was found without signs of life in Gjirokastra in the afternoon.

Police report that G. S., was found in still unclear circumstances in his pickup truck.

From the preliminary examination it is suspected that the man was hit with solid objects.

Meanwhile, Gjirokastra Police has set up checkpoints and is controlling the area for escorting persons suspected as perpetrators of the event or who may have knowledge of the event.

notification:

Gjirokastra / Preliminary information

In the rural road axis Polican-Suhë, citizen G. S., 57 years old, resident in Gjirokastër, in still unclear circumstances was found dead in his truck type vehicle.

From the preliminary examination it is suspected that he was hit with solid objects.

The services of the Local Police Directorate and the Gjirokastra Police Commissariat have set up checkpoints and are controlling the area for escorting persons suspected as perpetrators of the event or who may have knowledge of the event.

The investigative group, under the direction of the Gjirokastra Judicial District Prosecutor’s Office, is continuing to work to clarify the circumstances of the event, in order to identify and apprehend the perpetrators.