Një person ka arritur që t’i shpëtojë mbulimit policor dhe është arratisur nga Drejtoria e Policisë së Tiranës.

Por arratia e tij zgjati fare pak, pasi u ndalua në rrugën “Myslym Shyri|.

Ende nuk dihet se si arritu që të largohet nga ambientet e policisë.

Ndërkaq raportohet se ai ishte thirrur në polici pas denoncimit të të atit i cili pretendonte se e dhunonte.

A person managed to escape the police coverage and escaped from the Tirana Police Directorate.

But his escape lasted very little, after he was stopped on the street “Myslym Shyri |.

It is still unknown how he managed to leave the police premises.

Meanwhile, it is reported that he was called to the police after the denunciation of his father who allegedly raped him.