Njoftimi i plotë i policisë: Lezhë/ Informacion paraprak

Më datë 09.05.2021, rreth orës 06:30, në vendin e quajtur ” Tregu i Milotit” është gjetur në rrugë , pa shenja jetë një shtetas ende i paidentifikuar.

Nga këqyrja paraprake nuk janë konstatuar shenja dhune apo demtime të tjera.

Grupi hetimor ndodhet në vendngjarje dhe po punon për identifikimin e shtetasit dhe përcaktimin e shkakut të humbjes së jetës, ku paraprakisht dyshohet vdekje natyrale .

Full police report: Lezha / Preliminary information

On 09.05.2021, around 06:30, in a place called “Milot Market” was found on the street, without signs of life a still unidentified citizen.

Preliminary examination did not reveal any signs of violence or other injuries.

The investigation team is at the scene and is working to identify the citizen and determine the cause of loss of life, where natural death is suspected in advance.