Ish-deputetja e Partisë Demokratike, Grida Duma ka publikuar një fotografi nga pushimet në profilin e saj në Instagram. Edhe ajo ka zgjedhur detin këtë verë.

Në fotografi shfaqet e veshur me një kostum plazhi të zi, ndërsa nuk ka lënë pas dore pak grim. Ajo ka zgjedhur ta postojë imazhin duke e shoqëruar me një mesazh filozofik.

“Zgjimi” nga rutina e “përtacisë” fizike, që sjell edhe mpakje mendore, është dhuratë për veten! Deti, noti dhe zhytja janë zgjedhja ime e parë, e kjo vjen si gati refleks i njeriut që rritet me detin e nuk di dot ndryshe” – shkruan ish-deputetja e PD-së.

Former Democratic Party MP Grida Duma posted a holiday photo on her Instagram profile. She too has chosen the sea this summer.

In the photo she appears wearing a black beach suit, while not neglecting a little makeup. She has chosen to post the image accompanied by a philosophical message.

“Awakening” from the routine of physical “laziness”, which also brings mental stagnation, is a gift for yourself! The sea, swimming and diving are my first choice, and this comes as almost a reflex of the man who grows up with the sea and I do not know otherwise “- writes the former PD deputy.