Një sherr masiv është regjistruar në Durrës, teksa ka përfshirë një grua dhe një burrë. Ngjarja ka ndodhur mesditën e sotme, konkretisht në lagjen nr.4 dhe në përleshje janë përfshirë shtetasja E.G., dhe shtetasi Ç.K, teksa është dashur ndërhyrja e policisë për të shuar sherrin.

Njoftimi i policisë:

Më datë 24.03.2021, rreth orës 14:30, në lagjen nr.4, Durrës, shtetasja E.G., është konfliktuar me shtetasin Ç.K. Në vendngjarje kanë shkuar shërbimet e Policisë të cilët kanë shoqëruar në ambientet e Komisariatit të dyja palët në konflikt për veprime të mëtejshme. Grupi hetimor në drejtimin e Prokurorisë Durrës, vijon punën për sqarimin e rrethanave dhe të shkakut të konflikti.

A mass brawl was recorded in Durrës, involving a woman and a man. The event took place at noon today, specifically in the neighborhood no. 4 and in the fight were involved the citizen E.G., and the citizen Ç.K, while the intervention of the police was needed to extinguish the quarrel.

Police notification:

On 24.03.2021, around 14:30, in the neighborhood no. 4, Durrës, the citizen E.G., had a conflict with the citizen Ç.K. Police services went to the scene and escorted both parties to the conflict at the Commissariat premises for further action. The investigative group headed by the Durrës Prosecutor’s Office continues to work to clarify the circumstances and the cause of the conflict.