Një sherr ka ndodhur në burgun e Domokosë mes një shqiptari dhe grabitësit të njohur Giannis Dimitrakis.

Ky i fundit është dërguar në spital pasi ka marrë goditje të rënda në kokë nga shqiptari teksa është shtruar në repartin neurologjik në Lamia, por ndodhet jashtë rrezikut për jetën.

Ndërkohë 39-vjeçari shqiptar u kthye sërish në burg pasi u dërgua në Gjykatën e Lamias.

Dimitrakis njihet për grabitjen e një banke në Greqi disa vite më parë. Ai si dhe për pjesëmarrjen në grupet anarkiste apo edhe pranë Agimit të Artë.

Burimi: newsbreak.gr, joq.al

A quarrel took place in Domokos prison between an Albanian and the well-known robber Giannis Dimitrakis.

The latter was sent to the hospital after receiving severe blows to the head by the Albanian while he was hospitalized in the neurological ward in Lamia, but is out of danger for life.

Meanwhile, the 39-year-old Albanian returned to prison after being sent to the Court of Lamia.

Dimitrakis is known for robbing a bank in Greece several years ago. He as well as for participating in anarchist groups or even near Golden Dawn.

Top-news1.com, Trump, GOP, America, Canada, Great Britain, United States, Weather, Horoscope, Nasa, Google, Facebook, Internet, e-comerce ecomerce, javascript,, admin, ads sense, advertising, affiliate, analytics, api, autor, news, button, calendar, category, , chat, code, comment, comments, contact , custom, post, type, dashboard, e-commerce, editor, embed, events, feed, form, gallery, google analytics, gutenberg, ftml, image, images, jquery, link, links, login marketing, media, menu, meta, mobile, navigation, news, page, payment, gateway, performance, photo, photos, plugin, post, redirect, responsive, rss, search, security, seo, share, shortcode, sidebar, simple, slider, social, social media, , spam, statistics, tags, theme, url, user, wideo, widgetwoocommerc, youtube, yahoo, Bing, European Union, Germany, Italy, Netherland, France, Spain, Asia, Africa, China, India, Australia, Europe, Petroleum, cars, weapons, war, protests, discovery, science, technology, heaven, sun, children, father, mother, sister, brother, parents, moon, month, January, February, March, April, May, June, July, August, September, October, November, December, winter, spring, autumn summer, seasons, economy, stock market, shop, buy, money, stadium, football, NBA. Biden