Gjatë mbrëmjes së kaluar pjesë e emisionit “Përputhen” u bashkua dhe një konkurrente e re e cila tërhoqi vëmendjen e të gjithë djemve me pamjen e saj dhe jo vetëm.

Djemtë duhet të zgjidhnin mes dy vajzave që do i bashkoheshin programit dhe ata zgjodhën Sarën. Sara tregoi se është 22-vjeçe dhe jeton në Athinë aty ku studion për psikologji.

Por Sara nuk është e panjohur për publikun shqiptar pasi në vitin 2018 ajo solli një këngë në bashkëpunim me reperin Don Phenom e titulluar “Dirty Wine” e cila asokohe pati sukses për dyshen.

Por jo vetëm kaq pasi Sara po në këtë vit ishte në qendër të vëmendjes së mediave për sherrin me Baby G me të cilën shkëmbeu disa mesazhe, madje edhe u kërcënua nga kjo e fundit.

During last night, part of the show “Match” was joined by a young contestant who attracted the attention of all the boys with her appearance and more.

The boys had to choose between two girls who would join the program and they chose Sarah. Sara revealed that she is 22 years old and lives in Athens where she studies psychology.

But Sara is not unknown to the Albanian public as in 2018 she brought a song in collaboration with rapper Don Phenom entitled “Dirty Wine” which at the time was a success for the duo.

But not only that, because Sara was in the center of media attention this year for the quarrel with Baby G, with whom she exchanged several messages, and was even threatened by the latter.