Dje në mbrëmje, një foshnje ka ardhur në jetë në Peqin, çka për shkak të situatës së pandemisë Covid-19, Burbuqe Ajazi, e cila prej vitesh e ka mbushur moshën e pensionit ka dalë në punë.

Lajmi është bërë i ditur nga presidenti i Republikës, Ilir Meta, i cili në një postim në Facebook shkruan:

“Mjekja gjinekologe, Burbuqe Ajazi, ndonëse prej vitesh e ka mbushur moshën e pensionit, vazhdon të shërbejë me shumë profesionalizëm, përkushtim dhe pasion në spitalin e Peqinit, duke u kthyer në shembull të jashtëzakonshëm frymëzimi për brezat e rinj të mjekëve dhe infermierëve.
Edhe pse në një periudhë të vështirë për të gjithë shëndetësinë shqiptare për shkak të situatës së pandemisë 🔴#COVID19, mjekja e nderuar dje në mbrëmje ka dalë në punë, dhe së bashku me stafin e mrekullueshëm të mjekëve të Peqinit, ka asistuar për lindjen e shëndetshme të një bebi👶 shumë të bukur! 😍
Duke i uruar jetë të gjatë dhe shëndet foshnjës së sapolindur, ndaj me prindërit gëzimin për lindjen e djalit të tyre në këto momente shumë të lumtura e të veçanta për ta. 🙏💐
Në këtë situatë të vështirë të gjithë kemi nevojë për lajme kaq të mira! ❤
Mirënjohje dhe falenderim të thellë për mjeken e nderuar Burbuqe Ajazi! 👏”

Mjekja gjinekologe, Burbuqe Ajazi, ndonëse prej vitesh e ka mbushur moshën e pensionit, vazhdon të shërbejë me shumë profesionalizëm, përkushtim dhe pasion në spitalin e Peqinit, duke u kthyer në shembull të jashtëzakonshëm frymëzimi për brezat e rinj të mjekëve dhe infermierëve.
Edhe pse në një periudhë të vështirë për të gjithë shëndetësinë shqiptare për shkak të situatës së pandemisë 🔴#COVID19, mjekja e nderuar dje në mbrëmje ka dalë në punë, dhe së bashku me stafin e mrekullueshëm të mjekëve të Peqinit, ka asistuar për lindjen e shëndetshme të një bebi👶 shumë të bukur! 😍
Duke i uruar jetë të gjatë dhe shëndet foshnjës së sapolindur, ndaj me prindërit gëzimin për lindjen e djalit të tyre në këto momente shumë të lumtura e të veçanta për ta. 🙏💐
Në këtë situatë të vështirë të gjithë kemi nevojë për lajme kaq të mira! ❤
Mirënjohje dhe falenderim të thellë për mjeken e nderuar Burbuqe Ajazi! 👏

Yesterday evening, a baby was born in Peqin, due to the situation of Covid-19 pandemic, Burbuqe Ajazi, who has reached retirement age for years.

The news was announced by the President of the Republic, Ilir Meta, who writes in a Facebook post:

“Gynecologist, Burbuqe Ajazi, who has reached retirement age for many years, continues to serve with great professionalism, dedication and passion at the Peqin Hospital, turning into an extraordinary example of inspiration for the younger generations of doctors and nurses.
Although in a difficult time for all Albanian health due to the pandemic situation 🔴 # COVID19, the esteemed doctor yesterday evening came to work, and together with the wonderful staff of doctors in Peqin, assisted in the birth of healthy of a very beautiful baby! 😍
Wishing long life and health to the newborn baby, with the parents the joy of giving birth to their son in these very happy and special moments for them. 🙏💐

In this difficult situation we all need such good news! ❤
Deep gratitude and thanks to the respected doctor Burbuqe Ajazi! 👏 ”

Gynecologist, Burbuqe Ajazi, who has reached retirement age for many years, continues to serve with a great deal of professionalism, dedication and passion at Peqin Hospital, turning a tremendous example of inspiration to the younger generations of doctors and nurses.
Although in a difficult time for all Albanian health due to the pandemic situation 🔴 # COVID19, the esteemed doctor yesterday evening came to work, and together with the wonderful staff of doctors in Peqin, assisted in the birth of healthy of a very beautiful baby! 😍
Wishing long life and health to the newborn baby, with the parents the joy of giving birth to their son in these very happy and special moments for them. 🙏💐

In this difficult situation we all need such good news! ❤
Deep gratitude and thanks to the respected doctor Burbuqe Ajazi! 👏