Një aksident automobilistik ka ndodhur pak momente më parë tek rruga e re e Yzberishtit që të nxjerr në Astir.

Pamjet tregojnë për një makinë të tipit ‘Smart’ e cila është përmbysur dhe në rrugë duken ende gjyrmët e gjakut.

Raportohet se i lënduar ka mbetur vetëm shoferi i automjetit tip Smart dhe fatmirësisht është në gjendje të mirë shëndetësore pasi ka lënduar vetëm dorën.joq.al

A car accident occurred a few moments ago on the new Yzberisht road leading to Astir.

The footage shows a Smart car overturning and blood clots still visible on the street.

It is reported that only the driver of the Smart vehicle was injured and fortunately he is in good health as he only injured his hand.