Një incident i papritur ka ndodhur ditën e sotme për disa personazhe të njohur të showbiz-it.

Ermal Mamaqi, Inva Mula, Mirela Sula, Vasil Naçi, Hetem Ramadani dhe shumë emra të tjerë të njohur kanë qenë duke udhëtuar mëngjesin e sotëm në drejtim të Tropojës, por gjërat nuk shkuan ashtu si duhet.

Furgoni me të cilin ata ishin duke udhëtuar ka marrë flakë në mes të rrugës.

Para se flakët të përfshinin mjetin, fatmirësisht të gjithë kanë mundur të dalin në kohë prej tij.

Ermal Mamaqi përmes një video në Instagram ka sqaruar ndjekësit se të gjithë janë mirë. Me shaka ai thotë se ishin aq shumë njerëz me energji pozitive brenda furgonit sa ai shpërtheu.

View this post on Instagram
Ju njoftoj që jemi të gjithë mirë. Ishim kaq shumë njerëz me energji pozitive sa shpërtheu furgoni. 😀 jemi rrugës për Tropojë. Gëzuar Bajramin.🙏

A post shared by Ermal Mamaqi (@ermalmamaqiofficial) on Jul 31, 2020 at 2:02am PDT

“Miq, për shkak të disa lajmeve që janë përhapur. Ju njoftoj që jemi të gjithë mirë. Ishim kaq shumë njerëz me energji pozitive sa shpërtheu furgoni. Jemi rrugës për Tropojë. Gëzuar Bajramin”.

Në videon e publikuar prej tij shihen mjaft qartë dhe flakët e mëdha që kanë përfshirë furgonin.

A sudden incident happened today for some famous showbiz characters.

Ermal Mamaqi, Inva Mula, Mirela Sula, Vasil Naçi, Hetem Ramadani and many other well-known names were traveling this morning in the direction of Tropoja, but things did not go well.

The van they were traveling in caught fire in the middle of the road.

Before the flames engulfed the vehicle, thankfully everyone was able to get out of it in time.

Ermal Mamaqi through a video on Instagram has clarified to his followers that everyone is fine. Jokingly he says there were so many people with positive energy inside the van that it exploded.

View this post on Instagram
I inform you that we are all fine. We were so many people with positive energy that the van exploded. 😀 we are on the way to Tropoja. Happy Eid.🙏

A post shared by Ermal Mamaqi (@ermalmamaqiofficial) on Jul 31, 2020 at 2:02 am PDT

“Friends, because of some news that has been spread. I inform you that we are all fine. We were so many people with positive energy that the van exploded. We are on the way to Tropoja. Happy Eid ”.

In the video published by him, the big flames that have involved the van can be seen quite clearly.