Një grua rreth moshës 50-vjeçe është hedhur nga lartësia e pallatit ku banonte në rrugën “Xhon Belushi” në Tiranë. Sipas informacioneve paraprake gruaja është dërguar me urgjencë në spital për të marrë ndihmën e nevokjshme mjekësore. Grupi hetimor dhe policia ndodhen në vendngjarje dhe po punojnë për zbardhjen e rrethanave të ngjarjes.

Njoftimi i plotë i policisë: Tiranë/Informacion paraprak

Rreth orës 07:00, në rrugën “Xhon Belushi” është vetëhedhur nga lartësia e pallatit ku banon shtetasja H. F., rreth 50 vjeçe, e cila u dërgua në spital, dhe ndodhet nën kujdesin e mjekëve.

Grupi hetimor ndodhet në vendngjarje dhe vijon punën për zbardhjen e rrethanave të ngjarjes.

A woman around the age of 50 was thrown from the height of the building where she lived on “John Belushi” street in Tirana. According to preliminary information, the woman was sent urgently to the hospital to receive the necessary medical assistance. The investigation team and the police are at the scene and are working to clarify the circumstances of the event.

Full police report: Tirana / Preliminary information

Around 07:00, in “John Belushi” street, he jumped from the height of the building where the citizen H. F. lives, about 50 years old, who was taken to the hospital, and is under the care of doctors.

The investigative team is at the scene and continues to work to clarify the circumstances of the event.