Gjendet e mbytur në liqenin e Banjës një grua. Mësohet se viktima ishte e moshës rreth 53-vjeçare, ndërsa është gjetur pranë fshatit Gjergjovin.

Nga informacionet e para, bëhet e ditur se viktima quhet Lumturi Zogu, ndërsa nuk dihen ende shkaqet e ngjarjes së rëndë.

Pas marrjes së informacionit, zjarrfikëset në Gramsh kanë bërë të mundur gjetjen dhe nxjerrjen nga uji të së ndjerës.

Dyshohet se ajo vuante nga depresioni. Kohët e fundit ka kaluar gjendje të rënduar mendore pas operacionit në zemër. Viktima jetonte vetëm me burrin, i cili po ashtu është i sëmurë.

Policia eshtë në vendngjarje dhe po heton për zbardhjen e të vërtetës.

The lifeless body of a woman who had drowned in Lake Banja in Gramsh has been exhumed from the lake. It is learned that the victim was about 53 years old, while he was found near the village of Gjergjovin.

From the first information, it is known that the victim is called Lumturi Zogu, while the causes of the serious event are still unknown.

She is suspected of suffering from depression. He has recently suffered a severe mental condition after heart surgery. The victim lived alone with her husband, who is also ill.

Police are at the scene and are investigating to find out the truth.