Një automjet tip Ford ka shpërthyer në flakë në qztetin e Durrësit mbrëmjen e djeshme rreth orës 22:00 në Lagjen nr.17 të qztetit. Automjeti rezulton në pronësi të një shtetaseje 43-vjeçare me inicialet S.C., ndërkohë që autoritetet policore kanë shoqëruar dy persona të dyshuar për zjarrvënie të qëllimshme.

Materialet i kaluan Prokurorisë së Rrethit Gjyqësor Durrës, për veprime të mëtejshme.

Njoftimi i plotë i policisë: Durrës

Më datë 04.05.2021, në orën 22:00, në lagjen nr.17, Durrës, ka marrë flakë dhe është djegur pjesërisht mjeti tip “Ford”, në pronësi të shtetases S. C., 43 vjeçe, banuese në Durrës.

Në ambientet e Policisë janë shoqëruar 2 shtetas të dyshuar për këtë ngjarje dhe janë sekuestruar pamjet filmike për zbardhjen e plotë të ngjarjes.

Materialet i kaluan Prokurorisë së Rrethit Gjyqësor Durrës, për veprime të mëtejshme.

A Ford vehicle exploded in flames in the city of Durrës last night around 22:00 in the neighborhood no. 17 of the city. The vehicle turns out to be owned by a 43-year-old citizen with the initials S.C., while police authorities have escorted two persons suspected of intentional arson.

The materials were forwarded to the Durrës Judicial District Prosecutor’s Office for further action.

Full police report: Durrës

On 04.05.2021, at 22:00, in the neighborhood no. 17, Durrës, the vehicle type “Ford”, owned by the citizen S. C., 43 years old, resident in Durrës, caught fire and was partially burned.

Two citizens suspected of this event were escorted to the Police premises and the film footage was seized for the full disclosure of the event.

The materials were forwarded to the Durrës Judicial District Prosecutor’s Office for further action.

Keywords: Trump, GOP, America, Canada, Great Britain, United States, Weather, Horoscope, Nasa, Google, Facebook, Internet, e-comerce ecomerce, javascript,, admin, ads sense, advertising, affiliate, analytics, api, autor, news, button, calendar, category, , chat, code, comment, comments, contact , custom, post, type, dashboard, e-commerce, editor, embed, events, feed, form, gallery, google analytics, gutenberg, ftml, image, images, jquery, link, links, login marketing, media, menu, meta, mobile, navigation, news, page, payment, gateway, performance, photo, photos, plugin, post, redirect, responsive, rss, search, security, seo, share, shortcode, sidebar, simple, slider, social, social media, , spam, statistics, tags, theme, url, user, wideo, widgetwoocommerc, youtube, yahoo, Bing, European Union, Germany, Italy, Netherland, France, Spain, Asia, Africa, China, India, Australia, Europe, Petroleum, cars, weapons, war, protests, discovery, science, technology, heaven, sun, children, father, mother, sister, brother, parents, moon, month, January, February, March, April, May, June, July, August, September, October, November, December, winter, spring, autumn summer, seasons, economy, stock market, shop, buy, money, stadium, football, NBA. Biden