Kryeministri i Britanisë së Madhe, Boris Johnson dhe e fejuara e tij, Carrie Symonds, kanë kurorëzuar dashurinë e tyre në martesë.

Mediat britanike shkruajnë se çifti ka zgjedhur një ceremoni private dhe krejtësisht sekrete. Ato kanë shtuar se Johnson dhe Symonds kishin 6 muaj që planifikonin martesën e tyre.

“The Sun” shkruan se 56-vjeçari dhe 33-vjeçarja u martuan në Katedralen Westminster, ku morën pjesë jo më shumë se 30 persona, të cilët u njoftuan në minutën e fundit.

Boris dhe Carrie zgjodhën të kurorëzoheshin në katedralen kryesore katolike romake të Londrës, vetëm 1.5 milje nga Downing Street.

“Të dy janë plotësisht të entuziazmuar. E gjitha është bërë në fshehtësi të madhe dhe e planifikuar me përpikëri. Ishte vetëm sekreti i tyre dhe kjo e bëri ditën kaq të veçantë”, ka thënë një burim pranë Carrie.

The Prime Minister of the United Kingdom Boris Johnson and his fiancée Carrie Symonds have crowned their love in marriage.

British media write that the couple has chosen a private and completely secret ceremony. They added that Johnson and Symonds had 6 months planning their wedding.

“The Sun” writes that the 56-year-old and the 33-year-old were married in Westminster Cathedral, which was attended by no more than 30 people, who were notified at the last minute.

Boris and Carrie chose to be crowned in London’s main Roman Catholic cathedral, just 1.5 miles from Downing Street.

“Both are completely enthusiastic. It is all done in great secrecy and carefully planned. “It was just their secret and that made the day so special,” said a source close to Carrie.