Një aksident ka ndodhur mbrëmjen e sotme në zonën e rrugës së Kavajës. Policia njofton se një makinë që drejtohej nga L. B., 21 vjeç është përplasur me disa automjete të parkuara.

Për pasojë është plagosur 21-vjeçari dhe pasagjerja që po udhëtonte bashkë me të A. A., 19 vjeçe, të cilët ndodhen në spital, nën kujdesin e mjekëve.

“Më datë 07.04.2021, rreth orës 20:35, në rrugën e “Kavajës”, shtetasi L. B., 21 vjeç, ka humbur kontrollin e mjetit dhe është përplasur me disa mjete të parkuara aty në afërsi. Si pasojë e aksidentit është dëmtuar drejtuesi i mjetit dhe pasagjerja në mjet shtetasja A. A., 19 vjeçe, të cilët ndodhen në spital, nën kujdesin e mjekëve.

An accident occurred this evening in the area of ​​Kavaja street. Police report that a car driven by L. B., 21, collided with several parked vehicles.

As a result, the 21-year-old and the passenger who was traveling with A. A., 19, were injured, who are in the hospital, under the care of doctors.

On 07.04.2021, around 20:35, in the street of “Kavaja”, the citizen L. B., 21 years old, lost control of the vehicle and collided with several vehicles parked nearby. As a result of the accident, the driver of the vehicle and the passenger in the vehicle, citizen A. A., 19 years old, were injured and are in the hospital, under the care of doctors.