Një aksident, ka ndodhur mesditën e sotme në fshatin Paulesh të Peqinit.

Siç bëhet e ditur, kamioni me targa maqedonase ka dalë nga rruga dhe shoferi ka marrë disa plagë të lehta.

Ai është dërguar në spitalin e Elbasanit ku ka marrë ndihmën e parë mjekësore.

Sipas të dhënave, aksidenti ka ndodhur nga fakti se shoferi ishte në një moment përgjumje.

Kamioni ishte i mbushur me mallra ushqimore.

An accident occurred at noon today in the village of Paulesh in Peqin.

As it is known, the truck with Macedonian license plates went off the road and the driver received some light injuries.

He was taken to the hospital in Elbasan where he received first aid.

According to the data, the accident happened due to the fact that the driver was drowsy at one point.

The truck was full of groceries.