Një aksident ka ndodhur në Berat, ku një automjet tip “BMW” ka përplasur katër automjete të tjera.

Aksident ka ndodhur në aksin rrugor Berat-Uznovë, në afërsi të Spitalit Rajonal të Beratit.

Sipas informacioneve bëhet e ditur se një automjet BMW ka marrë përpara 4 automjete si pasojë e shpejtësisë së lartë .Automjetet e tjera kanë pësuar dëmtime të shumta, ndërsa BMW-ja bërë copë- copë.

Mësohet se drejtuesi automjetit ka qenë me shpejtësi të lartë dhe ka humbur kontollin dhe ka përplasur katër automjete, ku ka mbetur i plagosur pasagjeri Eri Ilia i plagosur 38 vjec. Sipas burimeve shoferi që përplasi 4 makina me BMW-në e tij është larguar nga vendngjarja.

Forcat e Policisë dhe shërbimi zjarrfikës kanë mbërritur në vendin e ngjarjes ku po punojnë për sqarimin e rrethanave të aksidentit në aksin rrugor Berat-Uznovë.

Njoftimi paraprak:

Aksident në aksin rrugor Berat Uznovë në afërsi të spitalit rajonal te Beratit. Një automjet BMV ka mare përpara një sërë automjetesh Mjeti tip Bmw AA838UD ka qënë me shpejtësi të madhe duke marë përpara 4 automjete të parkuara në anë të rrugës.

Nga aksidenti është plagosur pasagjeri që ndodhej brenda ne BMW.mësohet që drejtuesi mhetit është larguar nga vendngjarja.

An accident occurred in Berat, where a “BMW” type vehicle collided with four other vehicles.

The accident happened on the Berat-Uznovë road axis, near the Berat Regional Hospital.

According to the information, it is known that a BMW vehicle has overtaken 4 vehicles as a result of high speed. Other vehicles have suffered numerous damages, while the BMW has been torn to pieces.

It is learned that the driver of the vehicle was at high speed and lost control and collided with four vehicles, where the injured passenger Eri Ilia, 38 years old, was injured. According to sources, the driver who crashed 4 cars with his BMW has left the scene.

Police forces and the fire service have arrived at the scene where they are working to clarify the circumstances of the accident on the road axis Berat-Uznova.

Prior notice:

Accident on the road axis Berat Uznovë near the regional hospital of Berat. A BMV vehicle has taken in front of a series of vehicles The vehicle type Bmw AA838UD has been at high speed taking in front of 4 vehicles parked on the side of the road.

The passenger inside the BMW was injured in the accident. It is learned that the driver of the vehicle left the scene.