Tre persona u plagosën mbrëmjen e sotme si pasojë e një aksidenti në qytetin e Elbasanit. Makina me targa greke me të cilën shoferi dhe dy pasagjerët po udhëtonin me makinë doli nga rruga dhe përfundoi në një kanal në krah të rrugës.

Makina e aksidentuar pësoi shumë dëmtime, aq sa shoferi dhe dy pasagjerët dolën vetëm me ndihmën e shërbimit zjarrfikës, pasi kabina u shtyp.

Dy nga të lënduarit janë jashtë rrezikut për jetën, ndërsa i treti është në gjendje të rëndë. Ai është transportuar në spitalin kirurgjik të Elbasanit dhe ndodhet nën kujdesin e mjekëve.

Nisur nga vendi ku ndodhi aksidenti, nga të dhënat e para dyshohet se shkak i daljes së makinës nga rruga ka qenë shpejtësia dhe mungesa e ndriçimit në rrugë

Three people were injured tonight as a result of an accident in the city of Elbasan. The car with Greek license plates with which the driver and two passengers were traveling by car went off the road and ended up in a canal on the side of the road.

The crashed car suffered so much damage, so much so that the driver and two passengers came out only with the help of the fire service, after the cabin was crushed.

Two of the injured are out of danger for life, while the third is in serious condition. He was transported to the surgical hospital of Elbasan and is under the care of doctors.

Based on the place where the accident took place, from the first data it is suspected that the cause of the car leaving the road was the speed and lack of lighting on the road