Makina policie dhe autoambulanca janë parë sonte në mbrëmje në lagjen “11 Nëntori”.

Sipas informacioneve të marra mësohet se në një nga rrugët e kësaj lagje, ka ndodhur një përplasje automjetesh. Përplasja ka qenë e fortë pasi është njoftuar edhe ambulanca.

Në vendin e ngjarjes shkoi edhe policia e cila ka kryer veprimet proceduriale.

Ende nuk dihen rrethanat e aksidentit. Por mendohet se përplasja mes dy mjeteve ka ndodhur si pasojë e humbjes së kontrollit të drejtimit të automjeteve për shkak të rrëshqitjes nga prezenca e akullit në rrugë.

Police cars and ambulances were seen tonight in the neighborhood “11 November”.

According to the information received, it is learned that in one of the streets of this neighborhood, there was a collision of vehicles. The collision was strong after the ambulance was notified.

The police also went to the scene and carried out the procedural actions.

The circumstances of the accident are still unknown. But it is thought that the collision between the two vehicles occurred as a result of losing control of the vehicle due to slipping from the presence of ice on the road.