Një 41-vjeçar shqiptar ka humbur jetën në një aksident tragjik në Imathia të Greqisë. Aksidenti në fjalë, u regjistrua ditën e djeshme në rrugën provinciale Aleksandria-Janica kur automjeti i drejtuar nga shqiptari doli nga rruga dhe u përmbys, duke shkaktuar vdekjen e menjëhershme të 41-vjeçarit.

Sipas mediave të huaja, policia greke po vijon punën për sqarimin e plotë të rrethanave të ngjarjes, ndërsa ende nuk bëhet me dije identiteti i viktimës.

Burimi: www.epoli.gr| joq.al

A 41-year-old Albanian lost his life in a tragic accident in Imathia, Greece. The accident in question was recorded yesterday on the provincial road Aleksandria-Janica when the vehicle driven by the Albanian went off the road and overturned, causing the immediate death of the 41-year-old.

According to foreign media, Greek police are continuing to work to fully clarify the circumstances of the event, while the identity of the victim is not yet known.