Një aksident ka ndodhur në një pikë karburanti në dalje të Prrenjasit.

Një automjet i cili po transportonte një të sëmurë për në spitalin e Librazhdit, si pasojë e shpejtësisë së madhe ka humbur kontrollin dhe është përplasur me pikën e karburantit.

Si pasojë e këtij incidenti ka mbetur e dëmtuar pronarja e pikës së karburantit e cila ndodhej në ambientet ku makina humbi kontrrolin dhe u përplas.

Shtetasja e aksidentuar Merita Dulo, u dërgua për mjekim të menjëhershëm në spitalin e Prrenjasit dhe tashmë po transportohet për një mjekim më të specializuar në spitalin e Librazhdit.

Policia ka shkuar ne vendin e ngjarjes dhe po punon per zbardhjen e rrethanave te aksidentit.

A vehicle that was transporting a patient to the hospital in Librazhd, as a result of high speed lost control and collided with the gas station.

As a result of this incident, the owner of the gas station, which was located in the premises where the car lost control and collided, was injured.

The injured citizen Merita Dulo, was sent for immediate treatment to the hospital of Prrenjas and is already being transported for a more specialized treatment at the hospital of Librazhd.

Police have gone to the scene and are working to clarify the circumstances of the accident.