Një automjet ka dalë nga rruga në aksin Përrenjas – Qafë Thanë në fshatin Urake dhe është përplasur me shtyllën e linjës TM 6 Kv të fidrit 9, Nënstacioni i Përrenjasit.

Si pasojë e këtij defekti të krijuar, ka mbetur pa energji elektrike dogana Qafë Thanë.

Mësohet se drejtuesi i mjetit është në gjendje të mirë shëndetësore ndërsa me policinë në vendngjarje është edhe grupi i OSHE të Librazhdit që po punon për rregullimin e defektit të krijuar.

A vehicle went off the road on the axis Përrenjas – Qafë Thanë in the village Urake and collided with the pillar of the line TM 6 Kv of feeder 9, Përrenjas Substation.

As a result of this created defect, the customs of Qafë Thanë was left without electricity.

It is learned that the driver of the vehicle is in good health, while with the police at the scene is the group of OSHE of Librazhd that is working to fix the defect created.