Aksident i frikshëm pranë stadiumit ‘Elbasan Arena’ në Elbasan.

Përplasen 2 mjete tip ‘Volksvagen’. Njëri nga automjetet merr dhe shtyllën para dhe e rrëzon.

Fatmirësisht nuk ka të lënduar nga ky aksident por vetëm dëme materiale. Por ka qenë një rastësi pasi në këtë pjesë të qytetit ka mjaft lëvizje këmbësorësh në këtë orë.

Policia shkoi në vendin e ngjarjes për të përcaktuar shkakun e përplasjes.

2 ‘Volkswagen’ type vehicles collide. One of the vehicles picks up the front pillar and knocks it down.

Thankfully there are no injuries from this accident but only material damage. But it has been a coincidence as in this part of town there is plenty of pedestrian movement at this hour.

Police went to the scene to determine the cause of the collision.