Një aksident në seri ka ndodhur rreth mesditës në aksin rrugor Elbasan-Librazhd. Dy automjete janë përplasur mes tyre në afërsi të fshatit Labinot-Fushë.

Shtetasi F.Z., 25 vjeç, banues në Librazhd, duke drejtuar mjetin tip “Hyundai” është përplasur me mjetin tip “Benz”, me drejtues shtetasin A.T., banues në Korçë.

Si pasojë e aksidentit janë plagosur drejtuesi i mjetit dhe pasagjeri F.L., të cilët ndodheshin në mjetin tip “Hyundai”, dhe pasagjerja L.B., e cila ishte në mjetin tjetër, dhe ndodhen jashtë rrezikut për jetën.

Në vendin e ngjarjes shkoi policia e cila kreu veprimet proceduriale dhe pu punon për zbardhjen e shkaqeve të aksidentit.

Mendohet se shkaku i aksidentit ka qenë një parakalim i gabuar.

Njoftimi i Policisë:

Elbasan/ Informacion paraprak

Në aksin rrugor Elbasan- Librazhd, në fshatin Labinotë-Fushë, shtetasi F.Z., 25 vjeç, banues në Librazhd, duke drejtuar mjetin tip “Hyundai” është përplasur me mjetin tip “Benz”, me drejtues shtetasin A.T., banues në Korçë.

Si pasojë e aksidentit janë plagosur drejtuesi i mjetit dhe pasagjeri F.L., të cilët ndodheshin në mjetin tip “Hyundai”, dhe pasagjerja L.B., e cila ishte në mjetin tjetër, dhe ndodhen jashtë rrezikut për jetën.

Grupi hetimor ndodhet në vendgjarje dhe po punon për zbardhjen e shkakut të aksidentit.

 

A series of accidents occurred around noon on the Elbasan-Librazhd road axis. Two vehicles collided with each other near the village of Labinot-Fushë.

Citizen F.Z., 25 years old, resident in Librazhd, driving a vehicle type “Hyundai” collided with a vehicle type “Benz”, driven by citizen A.T., resident in Korça.

As a result of the accident, the driver of the vehicle and the passenger F.L., who were in the vehicle type “Hyundai”, and the passenger L.B., who was in the other vehicle, were injured and are out of danger for life.

The police went to the scene and carried out the procedural actions and the police are working to clarify the causes of the accident.

It is thought that the cause of the accident was a wrong overtaking.

Police Notice:

Elbasan / Preliminary information

On the road axis Elbasan-Librazhd, in the village Labinotë-Fushë, citizen F.Z., 25 years old, resident in Librazhd, driving a vehicle type “Hyundai” collided with a vehicle type “Benz”, driven by citizen A.T., resident in Korça.

As a result of the accident, the driver of the vehicle and the passenger F.L., who were in the vehicle type “Hyundai”, and the passenger L.B., who was in the other vehicle, were injured and are out of danger for life.

The investigation team is at the scene and is working to find out the cause of the accident.