Një aksident automobilistik ka ndodhur në aksin rrugor Elbasan-Librazhd.

Ngjarja u regjistrua në Labinot Fushë. Dy automjete u përplasen dhunshëm mes tyre për pasojë kanë mbetur të lënduar katër shtetas mes tyre dy gra të cilat janë dërguar për në spitalin e Elbasanit ku po marrin ndihmën e nevojshme mjekësore.

Në vendin e ngjarjes shkoi policia e cila ka administruar faktet për të përcaktuar shkaqet e këtij aksidenti.

Paraprakisht mendohet shpejtësia tej normave dhe mos respektim i rregullave të qarkullimit pasi në këtë segment rruga është e drejtë dhe shoferët abuzojnë me shpejtësinë e lartë.

A car accident occurred on the Elbasan-Librazhd road axis.

The event was recorded in Labinot Fushë. Two vehicles collided violently with each other, as a result of which four citizens were injured, including two women, who were sent to the hospital in Elbasan, where they are receiving the necessary medical assistance.

Police went to the scene and administered the facts to determine the causes of the accident.

Previously, speeding and non-compliance with traffic rules are considered, as in this segment the road is straight and drivers abuse high speed.