Janë shënuar brenda pak minutave dy aksídente por fatmirësisht pa pásoja në njerëz pasditen e sotme njëri prej të cilëve në rrugën e Kombit, ndërsa tjetri në aksin Elbasan-Librazhd në vendin e quajtur kthesa e Murrashit.

Mësohet se në asnjërin prej aksídenteve nuk ka persona të lènduar por dème të konsiderueshme matriale.

Në ngjarjen e Elbasanit është përfshirë një mjet tip “Golf” me një mikrobuz ndërsa në rrugën e Kombit, në dalje të qytetit të Rubikut, një autoveture me targa të Kososvës që vinte nga Kosova është përpl asur duke dalë nga rruga.

Pòlicia ka mbërritur në vendngjarje dhe po punohet për zbulimin e shkaqeve dhe rrethanave të aksídenteve.

 

Within a few minutes, two accidents were recorded, but fortunately without the presence of people this afternoon, one of them on the road of the Nation, while the other on the Elbasan-Librazhd axis in the place called the Murrash turn.

It is learned that in none of the accidents there are any injured persons but significant material damage.

A “Golf” type vehicle with a minibus was involved in the event in Elbasan, while on Kombit Street, at the exit of the city of Rubik, a car with Kosovo license plates coming from Kosovo was overturned as it was leaving the road.

Police have arrived at the scene and are working to find out the causes and circumstances of the accidents.