Aksident i rëndë në aksin Elbasan-Metalurgji.

Në këtë aksident janë përfshirë dy makina, mes tyre një furgon me pasagjerë. Dyshohet për dy persona të plagosur në gjendje kritike për jetën.

Zjarrfiksja po punon për të nxjerrë të plagosurit nga makina që është dëmtuar nga përplasja e fortë. Aksi është i mbingarkuar për shkak të kthimit të qytetarëve që kanë festuar natën e ndërrimit të viteve në Korçë dhe pika të tjera turistike në juglindje të vendit.

Ky është aksidenti i katërt në total që shënohet sot në rrugët e vendit, ku humbën jetë 3 persona dhe 3 të tjerë janë plagosur.


Serious accident on the Elbasan-Metallurgy axis.

Two cars were involved in the accident, including a passenger van. It is suspected that two people were injured in a critical condition.

Firefighters are working to remove the injured from the car that was damaged by the strong collision. The axis is overloaded due to the return of citizens who have celebrated New Year’s Eve in Korça and other tourist spots in the southeast of the country.

This is the fourth accident in total that is recorded today on the roads of the country, where 3 people lost their lives and 3 others were injured..