Një aksident është regjistruar paraditen e sotme në aksin rrugor Elbasan-Papërr. Përplasja mes mjeteve ka ndodhur në afërsi të fshatit Papërr.

Sipas informacioneve që vijnë në redaksi, aksidenti ka provokuar radhë të gjata të automjeteve. Shoferët ankohen se ende nuk shohin uniformat blu që të normalizojnë trafikun.

Ende nuk dihen rrethanat e këtij aksidenti dhe pasojat e tij.
Më poshtë po publikojmë fotot e mbërritura në redaksinë tonë nga drejtuesit e mjeteve:

An accident was registered this morning on the Elbasan-Papërr road axis. The collision between the vehicles took place near the village of Papërr.

According to information coming to the editorial office, the accident has provoked long queues of vehicles. Drivers complain that they still do not see the blue uniforms to normalize traffic.

The circumstances of this accident and its consequences are still unknown.
Below we are publishing the photos received in our editorial office by the drivers of the vehicles: