Kamionçina e përfshirë në aksident është përmbysur.

Një aksident është regjistruar mëngjesin e sotëm në superstradën Lezhë-Milot në afërsi të fshatit Gajush, por fatmirësisht ka patur vetëm dëme materiale dhe jo pasoja me jetë.

Në aksident janë përfshirë një kamionçinë e sipërmarrjes së gjelbërimit në bashkinë e Lezhës dhe një mjet tjetër tip ‘BMV’. Si pasojë ka mbetur i plagosur shoferi i kamionçinës, që është dërguar menjëherë në spital, por nuk ka rrezik për jetën.

Ndërkohë kamionçina e cila ishte e ngarkuar me pemë dekorative ka mbetur e përmbysur.

 

The truck involved in the accident overturned.

An accident was recorded this morning on the Lezhë-Milot highway near the village of Gajush, but fortunately there was only material damage and not life consequences.

The accident involved a green truck truck in the municipality of Lezha and another vehicle type ‘BMV’. As a result, the driver of the truck was injured and was immediately taken to hospital, but there is no danger to life.

Meanwhile, the truck loaded with decorative trees was overturned.