Një aksident i rëndë raportohet të ketë ndodhur në qytetin e Vlorës më 24 janar. Ditën e sotme ish-kryeminstri Sali Berisha ka publikuar pamjet nga aksidenti ku një makinë e cila ecte me shpejtësi të madhe ka plagosur nënën me tre fëmijët e saj, ndërsa autori nuk është gjetur ende edhe sot. Në denoncimin e postuar nga ish-kryeminstri thuhet se Policia e Vlorës është duke mbrojtur kriminelët, ndërkohë që mamaja e tre fëmijëve është ende e shtruar në spitalin e Traumës në Tiranë, për shkak të dëmtimeve të shumta që ka marrë.

Postimi i plotë i Berishës:

Makina shtype 4 vete ne mes te Vlores! Narkopolicia fsheh prej 10 ditesh kriminelin! Shikoni videon e aksidentit dhe lexoni mesazhin e familjarit dixhital! Sb Përshëndetje doktorr. Në radhë të parë ju uroj shendet. Doktorr dua tu informoj për një hall të madh që na ka zënë. Doktor im vëlla quhet Rexhep Llaçaj dhe është prej 20 vjetësh punonjës i policisë së shtetit në Vlorë tani kan disa muaj që e kan transferuar në Himarë vetëm e vetëm sepse unë shkruaj kundra qeverisë. Por ky nuk është problemi kryesorë.
Problemi yn është sepse në dt 24.01.2021 në rrugën transballianike te rrethrrotullimi i shkollës së naftës te vizat e bardha në orën 21:00 një makinë na shtypi kunatën dhe mbesën, nusen e Rexhepit dhe vajzën. Majlinda dhe Lesina Llaçaj, dhe pse kan kaluar 10 ditë nga aksidenti policia akoma nuk ka bërë as identifikimin e personit dhe as të makinës. Kunata ka politrauma dhe ka qenë në gjendje kritike për jetën dhe ndodhet akoma te spitali i traumës në Tiranë. Si ka mundësi që ky shtet mos ta gjej akoma personin.Po ju drejtohem juve doktorr sepse ju mbeteni akoma shpresa jonë. Po ju nis dhe vidjon se si makina shtyp nusen e vllait dhe mbesen dhe dy çunat e vllait qe i qepen makinës nga mbrapa por nuk arrijn ti shofin targat dhe shofin maman e tyre se si u fluturon në ajër fëmijët kan kaluar traum dhe këta akoma nuk po e gjejnë ose nuk duan ta gjejnë.

blob:https://www.facebook.com/d3c387e7-8f19-4441-b00d-da5d07152746

https://www.facebook.com/121577844669798/videos/809532152935370

A serious accident is reported to have occurred in the city of Vlora on January 24. Today, the former Prime Minister Sali Berisha has published the images from the accident where a car that was traveling at high speed injured the mother with her three children, while the perpetrator has not been found yet. In the denunciation posted by the former prime minister, it is said that the Vlora Police is protecting the criminals, while the mother of three children is still hospitalized in the Trauma Hospital in Tirana, due to the numerous injuries she has received.

Berisha’s full post:

The machine presses 4 people in the middle of Vlora! The drug police have been hiding the criminal for 10 days! Watch the accident video and read the digital family message! Sb Hello doctor. First of all I wish you health. Doctor, I want to inform you about a big problem that has befallen us. My brother doctor is called Rexhep Llaçaj and he has been an employee of the state police in Vlora for 20 years, now they have transferred him to Himara for several months just because I write against the government. But this is not the main problem.
Our problem is because on 24.01.2021 on the trans-Balkan road at the roundabout of the oil school at the white visas at 21:00 a car pressed our sister-in-law and granddaughter, Rexhepi’s bride and daughter. Majlinda and Lesina Llaçaj, and why 10 days have passed since the accident, the police have not yet identified the person or the car. My sister-in-law has polytrauma and has been in critical condition for life and is still in the trauma hospital in Tirana. How is it possible that this state does not find the person yet. I am addressing you doctor because you still remain our hope. He is starting to watch you and how the car crushes his brother’s bride and granddaughter and the two brother boys who are sewn to the car from behind but fail to see the license plates and see their mother how it flies in the air, the children have been traumatized and they still do not are finding it or do not want to find it.