Një áksident ka ndodhur pasditen e sotme te vendi i quajtuar “Kryqëzimi i Cërrikut”.

Një furgon me pasagjerë behet me dije se është pérplasur me mjetin e Ndërmarrjes së Ujësjellësit, ku nga të dhënat paraprake mësohet se kemi të bëjmë vetëm me një person të plágosur.

Pólicia ndodhet në vendngjarje dhe po héton shkaqet e áksidentit.

An accident happened this afternoon at the place called “Cërrik Crossroads”.

A passenger van is reported to have collided with the vehicle of the Water Company, where from the preliminary data it is learned that we are dealing only with one injured person.

Police are at the scene and are investigating the causes of the accident.