Një aksident ka ndodhur pak më parë në rrugën e lumit të Vlorës. 3 persona janë lënduar dhe mes tyre një fëmijë rreth tre vjeç.

Nuk dihen edhe rrethanat dhe shkaqet e ngjarjes, por policia ka shkuar në vendin e aksidentit dhe është duke punuar për zbardhjen e plotë të tij.

Po ashtu është bërë i mundur transportimi i të plagosurve në spitalin e qytetit dhe raportohet se ndodhen jashtë rrezikut për jetën.

An accident occurred a little while ago on the river road of Vlora. 3 people were injured and among them a child about three years old.

The circumstances and causes of the event are not known, but the police have gone to the scene of the accident and are working to fully clarify it.

It was also possible to transport the injured to the city hospital and they are reported to be out of danger for life.