Një aksident ka ndodhur rreth orës 8 të mëngjesit të ditës së sotme në aksin Fushe-Krujë-Tiranë, konkretisht pranë tregut të fruta perimeve të Fushë-Krujës.

Një autoveturë tip Audi me targa AA719 teksa ishte duke dalë në rrugë është përplasur me një mjet tjetër.

Si pasojë është dëmtura lehtë njëri nga persona që gjendej në mjetin tip Audi dhe është dërguar pranë Urgjencës shëndetësore Fushë-Krujë.

Policia ka mbërritur në vendin e ngjarjes për të zbardhur shkaqet e aksidentit.


An accident occurred around 8 o’clock today in the axis Fushe-Krujë-Tirana, specifically near the fruit and vegetable market of Fushë-Krujë.
An Audi with license plates AA719 while colliding on the road collided with another vehicle.As a result, one of the persons in the Audi vehicle was slightly injured and was sent to the Fushë-Krujë Health Emergency.

Police have arrived at the scene to uncover the causes of the accident.