Një aksident i rëndë ka ndodhur mëngjesin e sotëm në aksin Levan-Qarr në Fier, ku si pasojë e daljes nga rruga të një mjeti “Toyota”, 2 persona kanë humbur jetën.

Burime bëjnë me dije se trupat e viktimave qëndruan për disa minuta brenda mjetit, deri në mbërritjen e zjarrfikësve të cilët bënë të mundur nxjerrjen e tyre.

Personat që kanë humbur jetën nuk janë identifikuar ende, ndërsa ajo që dihet derimë tani është fakti se viktimat janë një mashkull dhe një femër, ndërsa nuk dihet ende nëse kanë lidhje familjare mes tyre.

Po kontrollohet vendi i ngjarjes nëse ka pasur persona të tjerë në automjet. Mbetet e paqartë se ccfarë e ka shkaktuar këtë aksident me pasoja të rënda.

Njoftimi i Policisë: Sot rreth orës 07:20, në vendin e quajtur “Kthesa e Qarrit”, automjeti tip “Toyota” ka rënë në kanalin me ujë anës rrugës. Si pasojë kanë ndërruar jetë dy shtetas (një mashkull dhe një femër) ende të paidentifikuar.

Shërbimet e Policisë, shërbimet zjarrfikëse dhe urgjenca mjekësore ndodhen në vendngjarje dhe po punojnë për nxjerjen e automjetit nga uji. Po kontrollohet vendi i ngjarjes nëse ka pasur persona të tjerë në automjet.

A serious accident occurred this morning on the Levan-Qarr axis in Fier, where as a result of a Toyota vehicle going off the road, 2 people lost their lives.

Sources suggest that the bodies of the victims remained for several minutes inside the vehicle, until the arrival of firefighters who made it possible to get them out.

The people who lost their lives have not been identified yet, while what is known so far is the fact that the victims are a male and a female, while it is not yet known if they have family ties between them.

The scene is being checked if there were other people in the vehicle. It remains unclear what caused this accident with serious consequences.

Police notification: Today around 07:20, in the place called “Kthesa e Qarrit”, the vehicle type “Toyota” fell into the water canal by the road. As a result, two still unidentified citizens (a male and a female) died.

Police services, fire services and medical emergencies are at the scene and are working to get the vehicle out of the water. The scene is being checked if there were other people in the vehicle.