Një aksident i rëndë ka ndodhur në aksin rrugor Berat-Poliçan në vendin e quajtur Uznovë e Madhe, ku dy mjete janë përplasur kokë më kokë.

Dy mjete një furgon tip “Benz” me targa AA 462 AM dhe një automjet tip “Honda” me targa AA 259 FT janë përplasur me njëri tjetrin. Për pasojë, ka ngelur i plagosur rëndë drejtuesi i mjetit tip Honda. Ai ka përfunduar në kanal ndërsa mjeti tjetër është përmbysur si pasojë e impaktit.

Zjarrfikësit ku kanë bërë të mundur nxjerrjen e drejtuesit nga mjeti i dëmtuar ndërsa mësohet se shkak i aksidentit është bërë lagështira. Drejtuesi i mjetit Honda ka humbur kontrollin ndërsa shkonte në drejtim të Beratit, kurse mjeti tip furgon po udhëtonte në drejtim të Poliçanit.

Të lënduarit janë dërguar me autoambulancë në drejtim të spitalit rajonal të Beratit.

A serious accident occurred on the Berat-Poliçan road axis in a place called Uznovë e Madhe, where two vehicles collided head-on.

Two vehicles, a “Benz” type van with AA 462 AM license plates and a “Honda” type vehicle with AA 259 FT license plates, collided with each other. As a result, the driver of the Honda vehicle was seriously injured. He ended up in the canal while the other vehicle overturned as a result of the impact.

Firefighters where they made it possible to remove the driver from the damaged vehicle while it is learned that the cause of the accident was humidity. The driver of the vehicle Honda lost control while going in the direction of Berat, while the van type vehicle was traveling in the direction of Poliçan.

The injured were sent by ambulance to the Berat regional hospital.