Një aksident me pasojë vdekjen e një personi ka ndodhur në orët e para të mëngjesit në aksin nacional Korçë – Kapshticë në fshatin Neviçisht.

Hekuran Ramo ka dalë me një karrocë me kalë nga rruga dytësore e fshatit në drejtim të aksit nacional.

Në momentin që ka dalë në mes të rruges kafsha është trembur dhe është kthyer pas duke i dalë para një automjeti të drejtuar nga Ervin Gega, që po kalonte aty ndërsa si pasojë e përplasjes drejtuesi i karrocës ka gjetur vdekjen e menjëhershme bashkë me kalin e tij.

Ende nuk dihet identiteti i viktimës teksa momentalisht aksi nacional Kapshticë-Korçë është i bllokuar.

NJOFTIMI NGA POLICIA

Korçë/Informacion paraprak

Më datë 23.09.2020, rreth orës 05:35, në aksin rrugor Korçë-Bilisht, në afërsi të fshatit Neviçisht, ka ndodhur një aksident, ku për pasojë shtetasi E. G., 27 vjeç, banues në fshatin Pojan, duke drejtuar mjetin tip “Volkswagen”, ka përplasur shtetasin H. R., rreth 70 vjeç, banues në fshatin Neviçisht, që lëvizte në rrugë me kalë, i cili ka gjetur vdekjen.

Drejtuesi i mjetit shtetasi E. G., u dërgua në Spital për kontroll mjekësor, me të cilin do të kryen veprimet e mëtejshme proceduriale.

Grupi hetimor po punon për zbardhjen e rrethanave dhe shkaqeve të aksidentit.

 

An accident resulting in the death of a person occurred in the early hours of the morning on the national axis Korça – Kapshtica in the village of Neviçisht.

Hekuran Ramo came out with a horse-drawn carriage from the village secondary road towards the national axis.

The moment he came out in the middle of the road, the animal was scared and turned back, coming out in front of a vehicle driven by Ervin Gega, which was passing there, and as a result of the collision, the driver of the cart died immediately together with his horse. .

The identity of the victim is still unknown as the national axis Kapshtica-Korca is currently blocked.

NOTICE BY THE POLICE

Korça / Preliminary information

On 23.09.2020, around 05:35, on the road axis Korçë-Bilisht, near the village Neviçisht, an accident occurred, where as a result the citizen EG, 27 years old, resident in the village Pojan, driving a vehicle type “Volkswagen “, Crashed the citizen HR, about 70 years old, resident in the village of Neviçisht, who was moving on a horse-drawn road, who died.

The driver of the vehicle, citizen E. G., was taken to the Hospital for medical examination, with which he will perform further procedural actions.

The investigation team is working to clarify the circumstances and causes of the accident.