Aktori i “Portokalli”, Florjan Binaj është ínfektuar me korònavírus. Burime për Faxweb.al konfirmojnë se ka rezultuar pozitiv. E gjithë trupa e aktorëve të spektaklit të humorit dhe punonjësve i janë nënshtruar tèstit, përgjigjet e të cilave pritet të dalin nesër. Para 10 ditësh, aktori Binaj ka qenë për rafting në Përmet, Glikotë dhe Vjosë.

Rasti i aktorit përfshihet edhe në përditësimin e ditës së sotme nga Ministria e Shëndetësisë që konfirmoi 66 raste të reja me Còvid gjatë 24 orëve të fundit. Shpërndarja gjeografike e të identifikuarve pozitivë është: 32 raste në Tiranë, 12 në Krujë, 7 në Vlorë, 6 në Durrës, nga 3 raste në Shkodër dhe Fier, nga 1 rast përkatësisht në Tropojë, Lezhë, Elbasan.

Aktualisht ne sherbimin ínfektiv po marrin shërbim 55 pacientë, 8 prej tyre janë në terapi íntensive ndërsa 2 janë të íntubuar. Në vendin tonë janë aktualisht 663 persona aktivë me Còvid-19, kryesisht në Tiranë, Shkodër, Krujë.

The actor of “Portokalli”, Florjan Binaj has been infected with korònavírus. Sources for Faxweb.al confirm that it has been positive. The entire troupe of comedians and employees have undergone the test, the answers to which are expected tomorrow. 10 days ago, the actor Binaj was rafting in Përmet, Glikota and Vjosa.

The actor’s case is also included in today’s update by the Ministry of Health, which confirmed 66 new cases with Còvid during the last 24 hours. The geographical distribution of positive identifiers is: 32 cases in Tirana, 12 in Kruja, 7 in Vlora, 6 in Durres, 3 cases in Shkodra and Fier, 1 case in Tropoja, Lezha, Elbasan.

Currently, 55 patients are receiving services in the Infectious Diseases Service, 8 of them are in intensive care and 2 are in the hospital. There are currently 663 active people with Còvid-19 in our country, mainly in Tirana, Shkodra, Kruja.