Vendi ynë sot do të mbizotërohet nga alternime kthjellimesh dhe vranësirash duke sjellë mot të qëndrueshëm dhe të nxehtë në të gjithë territorin.

Sipas Meteoalb, sot temperaturat do të kenë një rritje të lehtë ku do të variojnë: në zonat malore, nga 20°C në 30°C, në zonat e ulëta nga 25ºC në 38°C dhe në zonat bregdetare nga 28°C në 39°C.

Era do të fryjë në drejtim Jugor ndërsa forca e valëzimit në det do të jetë deri në 3 ballë.

Kosova sot do të mbizotërohet nga alternime vranësirash dhe kthjellimesh të cilat do të sjellin mot kryesisht të qëndrueshëm. Temperaturat do të pësojnë një rritje të lehtë ku do të variojnë: në zonat malore nga 20°C në 33°C dhe në zonat e ulëta nga 22°C në 36°C.

Our country today will be dominated by alternating clearings and eclipses, bringing stable and hot weather throughout the territory.

According to Meteoalb, today temperatures will have a slight increase where they will vary: in mountainous areas, from 20 ° C to 30 ° C, in low areas from 25ºC to 38 ° C and in coastal areas from 28 ° C to 39 ° C.

The wind will blow in the South direction while the force of the waves at sea will be up to 3 points.

Kosovo today will be dominated by alternating eclipses and clearings which will bring mostly stable weather. Temperatures will increase slightly where they will vary: in mountainous areas from 20 ° C to 33 ° C and in lowland areas from 22 ° C to 36 ° C.