Një video me një përmbajtje prekëse po bën xhiron e rrjetit në mediat shqiptare. Bëhet fjalë për një plagë të thellë të popullit shqiptar, siç është mërgimi, e cila pasqyrohet më së miri në videon që do të shikoni më poshtë.

Lot, gëzim dhe shumë përqafime janë fjalët kyçe në atë çfarë ndjeu e ëma e një të riu shqiptar e cila pa të birin pas 3 viteve emigrim në Angli. Ai vendosi t’u shfaqej familjarëve të tij i veshur si kamarier, pasi kishte disa vite që nuk i kishte parë duke i lënë totalisht të surprizuar. Teksa i riu i afrohet tavolinës me maskë për t’i marrë porosinë, e ëma e njeh direkt dhe i hidhet në qafë.

 

A video with a touching content is making the rounds of the network in the Albanian media. It is about a deep wound of the Albanian people, such as exile, which is best reflected in the video that you will see below.

Tears, joy and many hugs are the key words in what the mother of an Albanian young man who saw her son after 3 years of emigration to England felt. He decided to appear to his family dressed as a waiter, as he had not seen them for several years, leaving them totally surprised. As the young man approaches the table in disguise to take the message, his mother recognizes him directly and throws himself on his neck.