Pas Bernardeschi-t në altar edhe Marco Verratti. Madje ky i fundit për herë të dytë. Kësaj radhe me të dashurën modele Jessica Aidi – disa ditë pas fitores ndaj Anglisë në finalen e Euro 2020.

Verratti dhe bukuroshja brune u martuan në një çeremoni elegante në Paris, të rrethuar nga miq e familjarë. Nusja mbante një fustan elegant me dantella në ngjyrë kremi, ndërsa kompletonte look-un me një qafore të gjerë floriri dhe sandale të bardha me rripa.

29 vjeçarja Jessica, ishte parë për herë të parë ne shoqerine e 28 vjeçarit Verratti, baba i dy fëmijëve, në garën Monaco Grand Prix në 2019, disa muaj pasi futbollisti i skudrës franceze PSG njoftoi divorcin nga gruaja Laura Zazzara.

Jessica Aidi duke mbajtur në krahë djalin e futbollistit në ceremoninë në Paris.

Çifti dukeshin si një ‘epitomë’ stili, teksa ecnin përdore me ato që besohet se janë dy fëmijët e Verratti-t, Tomasso e Andrea.

Furbollisti mbante një kostum të zi e këmishë të bardhë, teksa stili përshtatej me rrobat e fëmijëve.

Jessica, e cila është shfaqur në revistën ‘Sports Illustrated’ në 2019, shpërndan rregullisht foto të aventurave të saj për 322,000 ndjekësit në Instagram.

Jessica mbante një buqetë lulesh me ngjyra vibruese. Çifti jepnin një puthje në shkallët e një ndërtese të Parisit, duke pozuar për fotografët. Verratti luan me skuadrën e PSG e Parisit që kur ishte 19 vjeç.

After Bernardeschi at the altar also Marco Verratti. Even the latter for the second time. This time with model girlfriend Jessica Aidi – a few days after the victory against England in the Euro 2020 final.

Verratti and the brunette beauty got married in an elegant ceremony in Paris, surrounded by friends and family. The bride wore an elegant dress with cream lace, while completing the look with a wide gold necklace and white sandals with straps.

Jessica, 29, was first seen in the company of 28-year-old Verratti, a father of two, at the Monaco Grand Prix in 2019, a few months after French footballer PSG announced his divorce from wife Laura Zazzara.

Jessica Aidi holding the footballer’s son in his arms at the ceremony in Paris.

The couple looked like a style ‘epitome’ as they walked away with what are believed to be Verratti’s two children, Tomasso and Andrea.

The football player wore a black suit and white shirt, while the style matched the children’s clothes.

Jessica, who appeared in ‘Sports Illustrated’ magazine in 2019, regularly shares photos of her adventures to 322,000 followers on Instagram.

Jessica wore a bouquet of vibrant colors. The couple gave a kiss on the steps of a Paris building, posing for photographers. Verratti has played for PSG Paris since he was 19 years old.