Ish-gruaja e reperit Stresi, postoi një foto në Instastoryn e saj ku u la të nënkuptohej se kishte dalë me një mashkull tjetër.

Në lidhje me foton reperi shqiptar reagoi duke thënë: Unë s’kam urrejtje ndaj teje, për mua mjafton të jesh mirë kudo të jesh, tjerat vijnë e shkojnë.

Kjo deklaratë ka patur një kundërpërgjigje nga Kejsi e cila i ka kujtuar tradhtinë në hotel me një 20-vjeçare.

“Imagjino ç’bëhet për një djalë imagjinar që nuk është parë me sy, bëhet dhe lajm portalesh mundësisht. Ndërkohë të tjerët që janë të martuar kapen në hotele me femër tjetër dhe prap s’dalin me shpirt të shëmtuar. Hajde botë hajde! Gjithsesi, gjithsecili e tregon veten në fund.,”- ka shkruar ajo.

The ex-wife of the rapper Stress, posted a photo on her Instastory where it was implied that she had gone out with another man.

Regarding the photo, the Albanian rapper reacted by saying: I do not hate you, for me it is enough to be good wherever you are, others come and go.

This statement has had a response from Casey who reminded her of the hotel betrayal with a 20-year-old.

“Imagine what happens to an imaginary boy who has not been seen with the naked eye, and portals news is made possible. Meanwhile, others who are married are caught in hotels with another woman and still do not go out with an ugly spirit. Come on, come on! Anyway! “Everyone shows themselves at the end,” she wrote.