Enca është një nga këngëtaret e cila bën bujë për format e saj fizike bombastike dhe për hitet e saj. Këngëtarja ndodhet me pushime në Dubai, teksa çdo moment që ka kaluar e ka ndarë me ndjekësit e saj në rrjetet sociale. E ndërsa ka shijuar magjitë e Dubait,

Enca ka vizituar edhe një ndër kopshtet zoologjike më të famshme të vendit arab, i cili quhet “Fame Park”. Ky i fundit është në pronësi të sheikut Saif Ahmad Belhasa, i cili është një emër mjaft i njohur. E teksa ka shijuar atmosferën e kopshtit zoologjik, Enca ka postuar edhe një foto në Instagram.

Ajo shihet e pozicionuar në krah të sheikut.

Ndërkohë në një foto tjetër shihet duke pozuar krah deveve, arinjve, por ajo që tërhoqi vëmendjen ishte poza me një gjarpër të madh të zbutur, i cili peshonte 35-40 kilogramë.

 

Enca is one of the singers who makes a fuss about her bombastic physical shapes and her hits. The singer is on vacation in Dubai, as she has shared every moment she has spent with her followers on social networks. And while enjoying the magic of Dubai,

Enca also visited one of the most famous zoos in the Arab country, which is called “Fame Park”. The latter is owned by Sheikh Saif Ahmad Belhasa, who is a well-known name. And while enjoying the atmosphere of the zoo, Enca also posted a photo on Instagram.

It is seen positioned next to the sheikh.

Meanwhile in another photo is seen posing next to camels, bears, but what attracted attention was the pose with a large tame snake, which weighed 35-40 kilograms.