Një 53 vjeçar është vënë në pranga për shkak se ka goditur gjatë ushtrimit të detyrës një punonjës të policisë në Fier.

Shtetasi B.B u arrestua për shkak se gjatë ditës së djeshme, pas një telefonate të ardhur në Sallën Operative se në fshatin Kallmë kishte një konkflikt, në vendngjarje ka shkuar patrulla e Policisë, e cila është kundërshtuar me dhunë nga shtetasi B. B. Gjatë momentit të shoqërimit, 53-vjeçari ka kundërshtuar me dhunë dhe ka goditur për shkak të detyrës punonjësin e patrullës së rendit.

Njoftimi i policisë: Goditi punonjësin e Policisë për shkak të detyrës, arrestohet në flagrancë 53-vjeçari. Specialistët për Hetimin e Krimeve në Komisariatin e Policisë Fier bënë arrestimin në flagrancë të shtetasit: B. B., 53 vjeç, banues në fshatin Kallmë, Fier.

Arrestimi i tij u bë pasi gjatë ditës së djeshme, pas një telefonate të ardhur në Sallën Operative se në fshatin Kallmë kishte një konkflikt, në vendngjarje ka shkuar patrulla e Policisë, e cila është kundërshtuar me dhunë nga shtetasi B. B. Gjatë momentit të shoqërimit, 53-vjeçari ka kundërshtuar me dhunë dhe ka goditur për shkak të detyrës punonjësin e patrullës së rendit.

Materialet i kaluan Prokurorisë pranë Gjykatës së Shkallës së Parë Fier, për veprën penale “Goditje për shkak të detyrës”, për të cilën parashikohet dënimi deri në 5 vite burg.

A 53-year-old man has been handcuffed for hitting a police officer in Fier while on duty.

The citizen BB was arrested because yesterday, after a phone call coming to the Operating Room that there was a conflict in the village of Kallmë, a police patrol went to the scene, which was violently opposed by the citizen BB. The 53-year-old man violently objected and hit the law enforcement officer on duty.

Police announcement: The police officer was beaten due to duty, the 53-year-old is arrested in flagrante delicto. Crime Investigation Specialists at the Fier Police Station made the arrest in flagrante delicto of the citizen: B. B., 53 years old, resident in the village of Kallmë, Fier.

His arrest was made after yesterday, after a phone call to the Operating Room that there was a conflict in the village of Kallmë, a police patrol went to the scene, which was violently opposed by the citizen BB During the escort, 53 -the year-old has violently objected and hit the police patrol officer on duty.

The materials were forwarded to the Prosecutor’s Office at the Fier Court of First Instance, for the criminal offense “Striking due to duty”, for which a sentence of up to 5 years in prison is provided.