Britania e madhe ka hequr disa nga kufizimet për mbrojtjen nga Covid-19, gjë kjo që ka bërë që njerëzit të jenë më të lirë.

Ndikimi i lirisë pas izolimit duket se nuk ka ka qënë pozitiv për disa persona, dhe pritja për daljen nga karantina u kthye në dhunë fizike në qytetin e York të Britanisë së Madhe.

Skena kaotike janë filmuar në një përleshje mes dy femrash që pinin në York, kur një grua u pa duke hedhur në tokë një tjetër dhe nën efektin e alkolit situata ka agravuar dhe dy vajzat janë perleshur fizikisht me njëra-tjetrën.

The UK has removed some of the restrictions on protection from Covid-19, which has made people freer.

The impact of post-isolation freedom does not seem to have been positive for some people, and the wait for quarantine turned into physical violence in the UK city of York.

The chaotic scenes were filmed in a fight between two women drinking in York, when a woman was seen throwing another to the ground and under the influence of alcohol the situation worsened and the two girls were physically fighting with each other.