I pari e nisi Ronaldo, tani po e pasojnë edhe lojtarët e tjerë. Zhvendosja e shisheve të coca-colës apo birrave duket se është kthyer në trend në këtë Euro 2020.

Manuel Locatelli, i cili mbrëmë ishte lojtari i ndeshjes në Itali-Zvicër pasi shënoi dy gola, gjatë konferencës për shtyp ka larguar dy shishet e Coca-Colas për të vendosur një shishe me ujë.

Locatelli ndoqi identik shembullin e Ronaldos, i cili e nisi këtë trend duke hequr dy shishet e Coca-Colës, ndërsa këshillonte për të pirë ujë. Veprimi i Ronaldos u pasua me miliarda dollarë humbje për kompaninë.

Më pas Pogba bëri të njëjtën gjë në konferencë, por duke hequr kësaj radhe shishen e birrës Heineken që është dhe sponsor zyrtar kryesor i Euro 2020.

Ronaldo started first, now other players are following him. Shifting Coca-Cola or beer bottles seems to be back in trend at this Euro 2020.

Manuel Locatelli, who last night was the player of the match in Italy-Switzerland after scoring two goals, during the press conference removed the two bottles of Coca-Cola to place a bottle of water.

Locatelli followed the example of Ronaldo, who started this trend by removing two bottles of Coca-Cola while advising to drink water. Ronaldo’s move was followed by billions of dollars in losses for the company.

Pogba then did the same at the conference, but this time removing the Heineken beer bottle which is also the main official sponsor of Euro 2020.