Shumë prej nesh kanë përjetuar njëfarë lëndimi pas ndarjes është krejt e natyrshme të kërkosh hakmarrje ndaj kujtdo që e shkaktoi atë, gjë që shpjegon pse një grua i dërgoi ish të dashurit të saj, një ton qepë në përpjekje për ta bërë atë të qante po aq sa ajo.

Ajo tha se ishte shkatërruar plotësisht, kur mësoi se partneri i saj e kishte mashtruar atë para se ta linte.

Me këtë në mendje, ajo urdhëroi që një ton qepë të kuqe të dorëzoheshin në derën e tij të shtëpisë.

Ajo la dhe një shënim:

Kam qarë për tre ditë, tani është radha jote!
Mësohet se shoferi i dorëzimit kaloi rreth katër orë duke shkarkuar qepët nga automjeti.

Gruaja u tha mediave lokale:

Kam dëgjuar nga miqtë e mi se ai nuk ishte i mërzitur aspak pasi u nda me mua. Kam kaluar tre ditë në shtëpi duke qarë. Unë isha zemërthyer dhe kështu të çonin urdhërova një ton qepë në shtëpinë e tij. Doja që ai të dinte shijen e lotëve.

Many of us have experienced some sort of injury after separation it is quite natural to seek revenge on anyone who caused it, which explains why a woman sent her ex-boyfriend a ton of onions in an attempt to make her cry just as much. as she.

She said she was completely devastated when she learned that her partner had cheated on her before leaving her.

With that in mind, she ordered a ton of red onions to be delivered to his front door.

She also left a note:

I cried for three days, now it’s your turn!
It is learned that the delivery driver spent about four hours unloading the onions from the vehicle.

The woman told local media:

I heard from my friends that he was not upset at all after he broke up with me. I spent three days at home crying. I was heartbroken and so I was ordered to take a ton of onions to his house. I wanted him to know the taste of tears.