Trαgjedia ka pllakosur familjen Seiti nga Elbasani, ku pas humbjes së djalit 18-vjeçar në spitalin Covid 2, ka ndërruar jetë dhe i ati i tij.

Babai i adoleshentit, Luftar Seiti mësohet se ka ndërruar jetë po për shkak të koronavirusit, ndërsa prej disa ditësh ndodhej i intubuar.

I riu Q. Seiti sipas mjekëve kishte mbërritur në spital me mushkërinë e prekur 100% nga koronavirusi.

Edhe babai i tij ishte në gjendje të rëndë dhe duket se nuk i ka mbijetuar dot sëmundjes.

Mamaja e 17 vjeçarit mësohet se ka shpëtuar nga sëmundja, pasi edhe ajo ishte e prekur nga Covid-19, por tashmë ndodhet në gjendje më të mirë, edhe pse trαgjedia e dyfishtë duket të jetë e papërballueshme.

The tragedy has plagued the Seiti family from Elbasan, where after the loss of their 18-year-old son in Covid 2 hospital, his father also passed away.

The father of the teenager, Luftar Seiti, is learned to have died due to the coronavirus, while he had been intubated for several days.

The young Q. Seiti according to the doctors had arrived at the hospital with a lung 100% affected by the coronavirus.

His father was also in serious condition and it seems that he could not survive the disease.

The mother of the 17-year-old is learned to have escaped from the disease, as she too was affected by Covid-19, but is now in better condition, although the double tragedy seems to be unbearable.