Vetëm një javë, pasi doli e përputhur me Andin nga emisioni i njohur i përputhjes së çifteve, janë publikuar disa fotografi dhe video ku Tea shfaqet duke u puthur me ish-konkurerentin nga nga Kosova, Beart Rexhepi. Fansat e emisionit janë shokuar, ndërsa për ta përforcuar këtë Tea dhe Bearti në rrjete sociale kanë publikuar të njëjtën video. Bearti e ka shpërndar në Tiktok dhe më pas vet Tea e ka publikuar në Instagram.

Por, në lidhje me fotot dhe videot e publikuara ka reaguar edhe Andi i cili thotë se nuk ka shpjegim se çfarë po ndodh, dhe se së pari është duke pritur që të sqarohet me Tean dhe më pas të trgojnë se çfarë ka ndodhur. Ndërkohë, motra e Beartit Idea Rexhepi, ka konfirmuar gjithashtu se të dy janë bashkë në një fshat malor, duke postuar edhe një fotografi, të Teas dhe vëllait të saj. Nuk ka mbetur gjë tjetër, përveçse të presim e të shohim se çfarë po ndodh.

Just a week after she came out to match Andi from the well-known couple matching show, some photos and videos were published where Tea appears kissing the former competitor from Kosovo, Beart Rexhepi. Fans of the show are shocked, while to reinforce this Tea and Bearti have published the same video on social networks. Bearti distributed it in Tiktok and then Tea himself published it on Instagram.

But regarding the published photos and videos, Andi has also reacted, saying that there is no explanation for what is happening, and that he is first waiting to be clarified with Tean and then to tell what happened. Meanwhile, Beart’s sister Idea Rexhepi, has also confirmed that the two are together in a mountain village, posting a photo of Tea and her brother. There is nothing left but to wait and see what is happening.